MENU
Montaż ekranów przed budynkiem Komisariatu Policji nr 1.

Dodał: wik° - Data: 2021-10-22 19:44:55 - Odsłon: 123
22 października 2021

Data: 2021:10:22 12:25:12   ISO: 125   Ogniskowa: 11.45 mm   Aparat: SONY DSC-RX100M3   Przysłona: f/5.6   Ekspozycja: 1/100 s  


Z dniem 01-08-2020 komisariat rozpoczął funkcjonowanie.

  • /foto/8874/8874282m.jpg
    2020
  • /foto/9160/9160871m.jpg
    2021
  • /foto/9160/9160920m.jpg
    2021
  • /foto/9478/9478296m.jpg
    2021

wik°

Poprzednie: ul. Łączyńskiego Józefa Benedykta, gen. Strona Główna Następne: Ośrodek Wczasów Wagonowych


wik | 2021-10-22 19:46:18
Luka między ekranami to przejście dla pieszych do komisariatu.
moose (administrator) | 2021-10-23 10:07:05
To co odwalono tutaj jeśli chodzi o błędy projektowe (kiedyś już o tym pisaliśmy), a teraz ekrany zasłaniające światło w domach bezpośrednio za nimi naprawdę jest oburzające. Brnie się w ten projekt po trupach, kosztem ludzi, którzy stracili komfort życia. Dlaczego nie odsunięto tego pasa ruchu od domów, dlaczego nie zakładają ekranów ze szkłem? Dlaczego wyjazd z komisariatu jest po szykanie, a nie najprostszą drogą - w wypadku pilnego wyjazdu służb? Każde takie pytanie Budimex zbywa - bo tak mamy w projekcie. Słusznie. Mamwdupizm 100%.
Trójgarb | 2021-10-23 12:21:28 | edytowany: 2021-10-23 12:21:57
Zdaje się, że pierwotnie miała tam być estakada nad skrzyżowaniem, dlatego jest ono tak szerokie i to wpływa na szerokość dojazdów do niego i przez to brak normalnego chodnika.
wik | 2021-10-23 15:12:24
Gdy robiono plany obwodnicy, komisariatu jeszcze nie było w planie budowy i dlatego tak zostało zrobione.
vooiteg | 2021-11-09 00:14:04
Szczerze pisząc dla mnie lokalizacja komisariatu akurat tutaj też jest nieporozumieniem. A skoro już tu jest to projekt powinno się odpowiednio i elastycznie modyfikować do rzeczywistości w terenie.